Vinduesvask

Dampvask/Vinduer

 

En nem måde at vaske vinduer på – med skinnende resultat.

Hvornår bør man vaske vinduer? Hvad er den bedste måde at vaske vinduer på? Vejret er en vigtig faktor når du vasker vinduer. Det må helst ikke være for varmt og heller ikke for koldt. Forår og efterår er derfor det helt perfekte tidspunkt at vaske vinduer. Måske ejer du allerede en dampmoppe? Man kan ofte købe tilbehør til sin dampmoppe, der er beregnet til vask af vinduer. Med mange forskellige udskiftelige tilbehør beregnet til forskellige formål får du mange funktioner i ét redskab. Du er måske også interesseret i at vide, hvordan man vasker gulvtæpper på en smart måde?

 

Hvordan får jeg rigtigt rene vinduer?

 Der er mange som i dag foretrækker at vaske sine vinduer med damp. Dampen opløser snavs og fastlåser det på en effektiv måde. Og du behøver ikke at bruge kemikalier. Du får et bedre resultat, det er miljørigtigt og nemt!

 

Lidt at tænke på inden du begynder – gør sådan her:

 

  • Hvordan er vejret? Temperaturen udenfor påvirker resultatet. Temperaturforskellen må ikke være for stor. Hvis ruden er meget kold, bør du nok vente med at pudse vinduer til en varmere dag.
  • Først støvsug dine persienner, rundt rammen og karmen. Vask vindueskarmen med en våd klud. Hvis du venter til efter du har vasket vinduerne risikerer du at der kommer grimme striber på vinduet – og det ville jo være synd!
  • Læg nogle håndklæder under vinduet når du vasker vinduer indendørs – det opsuger evt. fugt og vand så det ikke løber ned på karmen og gulvet. Det er både praktisk og smart!
  • Læs brugervejledningen der hører til dit apparat og følg anvisningerne til vinduesvask. Spejle, glas, vinduer og krom bliver skinnende rene uden striber!
  • Afslut med at tørre karm, hjørner og ramme med en tør klud.

 

En dampmoppe har mange funktioner til bedre rengøring i hjemmet. Det er smart at kombinere flere forskellige redskaber i ét rengøringsredskab. Hvorfor er det smart at bruge damprengøring?

Få de bedste tilbud først
Tilmeld dig Tvins nyhedsbrev. Du får fordel af unikke tilbud og er altid først med de seneste produktnyheder fra hele verden.