Træn derhjemme med smart træningsudstyr. Hvordan kommer man i gang?

Træning/hjemme


Træn derhjemme med smart træningsudstyr. Hvordan kommer man i gang?


Det kan være svært at komme i gang med træning. Nogle gange kan det føles lidt lettere hvis man begynder hjemme hos sig selv og i ens egen takt. Her er nogle tip om hvordan du kan komme i gang!

Der er flere fordele ved at træne hjemme. En af de største og bedste fordele er at du sparer tid. Og desuden behøver du ikke at tage hensyn til fitnesscentrets åbningstider, holdstart og der er ingen medlemskabsafgifter eller medlemskort. Vi er mange, som har stået og ventet på, at en bestemt maskine bliver tilgængelig eller har oplevet at der ikke er plads på netop det træningshold man ønsker at være med på. Og i disse pandemitider er det ekstra smart at træne hjemme!


Det kræver ikke meget plads.

Den bedste træning er den der bliver til noget. Hvis du ikke har et ekstra værelse til at bygge dit eget hjemme gym, så fungerer det ganske udmærket at bruge stuen. Du kan måske t.o.m. se dit yndlingsprogram på tv mens du træner. Du behøver egentlig ikke så meget udstyr for at træne hjemme. Hvis du regelmæssigt udfører 5 til 6 enkle basisøvelser, så har du allerede kommet langt.  Selvfølgelig er det rart at have et redskab, der nemt kan stuves væk når det er nødvendigt. Når man først begynder at se resultater og mærke forskel, så vil man ofte investere i lidt mere udstyr for at træningen skal blive mere varieret. Her er 6 enkle og effektive træningsredskaber til dit hjemme gym.


Find det rigtige udstyr til dig og dit hjem.

Hvis du regelmæssigt træner hjemme, kan du forbedre din styrke, balance og kondition. Det er ofte sjovt at udføre øvelser sammen med andre, så der er måske en i familien der har lyst at træne sammen med dig? Og man kan opmuntre hinanden når motivationen er væk.


Nogle gange er det ikke et hårdt og højintensiv træningspas man har behov for, men i stedet behøver kroppen en lavintensiv træning, der bløder kroppen op og fokuserer på forbedret bevægelighed og cirkulation. Der er ingen aldersgrænse – alle aldre kan finde en velfungerende hjemmetræning. Det er smart, tidseffektivt og sjovt! En smidig mekanisk pedaltræner er som regel meget værdsat. Den er skånsom for kroppen, får dit hjerte at arbejde, forbrænder kalorier og øger blodcirkulationen. Hvordan kommer jeg i gang?

Brug YouTube og andre sider på internettet. Du kan finde rigtigt meget inspiration til forskellige træningsøvelser og træningspas. Begynd med korte øvelser og gradvis øge længden på dine træningspas efterhånden som du bliver bedre. Når du finder en øvelse eller træningspas, som du synes om, er det bedst at gentage øvelsen 8 til 10 gange før du skifter program. For at opnå en effektiv hjemmetræning kan du veksle din hjemmetræning med raske gåture eller løb og cykelture.

Få de bedste tilbud først
Tilmeld dig Tvins nyhedsbrev. Du får fordel af unikke tilbud og er altid først med de seneste produktnyheder fra hele verden.