Rengøring af tæpper

Damprengøring/Tæpper

Vask dit tæppe derhjemme – smarte tips

Pas godt på dine tæpper og hold dem rene og pæne. Det føles mere hyggeligt, rent og hygiejnisk og tæppernes levetid forlænges.

Har du også tænkt på, hvor ofte man bør rengøre et tæppe?

Der er mange forskellige råd og anbefalinger til hvor ofte et tæppe skal vaskes. Det afhænger selvfølgelig af, hvor du har dit tæppe og hvis du har kæledyr eller småbørn eller hvis du går med sko indendørs. At sende et tæppe til rens er ikke kun dyrt i penge, men det tager også tid. Tæppet skal rulles sammen og indleveres. Mange tæpper er store og tunge og så har du måske brug for transporthjælp. Men hvordan vasker man sit eget tæppe hjemme hos sig selv?

Der findes mange forskellige typer tæpper i mange forskellige materialer og de skal vaskes eller renses på forskellige måder. Tjek altid tæppets vaskeanvisning fra producenten først. De fleste tæpper har information og plejeråd på undersiden, og det er vigtigt, at du følger disse.

 

Damprengøring af tæpper – hvad skal der til?

Det fantastiske med damprengøring er, at du bruger supervarmt vand i stedet for kemikalier – uden at gå på kompromis med dine rengøringsresultater! Laboratorietests har påvist, at H2O HD Dampmoppe dræber 99% af bakterier og virus, inklusive influenzavirus, hvilket betyder at rengøre med damp er en helt naturlig måde at rengøre hele dit hjem på.

 

Damprengøring af tæpper er virkelige noget, der virker. Ved hjælp af smarte tilbehør og mundstykker kan du meget effektivt rengøre og desinficere dit tæppe.

  1. Start med at støvsuge dit tæppe grundigt, helst på begge sider og vær ekstra omhyggelig, hvis du har kæledyr derhjemme. Det er vigtigt at fjerne alt løst snavs inden du bruger din dampmoppe.
  2. Med et mundstykke der er tilpasset til tæpper, er det nemt at glide hen over tæppet og alle dufte og pletter forsvinder. Tæppet får et nyt og frisk look igen!
  3. Når du er færdig med damprengøringen, er det vigtigt at tæppet får lov til at tørre grundigt og at det er helt tørt inden det lægges tilbage på sin plads. Afhængig af type af overflade, kan eventuel fugt i tæppet skade gulvet.
  4. Når tæppet er helt tørt, vil resultatet blive endnu bedre hvis du støvsuger tæppet en gang til. Så får tæppefibrene mulighed for at rejse sig igen.

 

At købe en dampmoppe til hjemmebrug er en smart investering. Der er mange anvendelsesmuligheder og du kan rengøre store dele af dit hjem med damp. Og udover det er det miljørigtigt!

Få de bedste tilbud først
Tilmeld dig Tvins nyhedsbrev. Du får fordel af unikke tilbud og er altid først med de seneste produktnyheder fra hele verden.