Rengør med damp

Rengør med damp – det er miljøvenligt!

Vil du have det helt rent, så er rengøring med damp og dampmoppe løsningen. H2O HD™ er en ny definition af damprengøring. Rengør, fjern lugt og desinficer hjemmet uden andet end rent, varmt vand. Laboratorietests viser, at dampmoppen H2O HD Mop hjælper med at dræbe op til 99,9 % af bakterierne, blandt andet e-coli, salmonella og stafylokokker. Rengøring med dampmoppe er en naturlig rengøringsmetode, og det perfekte alternativ til almindelige rengøringsrutiner. En dampmoppe har forskellige anvendelsesmuligheder.

Rengør dine tæpperfönster

Sæt dampmoppen i tæppeglideren, så bliver dine tæpper som nye igen. Løft den af, og fortsæt direkte på klinkegulvet! Med ét klik har du effekten af 1500 watt rengørende damp lige ved hånden. Brug den til at fjerne dårlig lugt i håndvasken eller til at desinficere dit skærebræt.

Rengøringsmidler kan efterlade allergifremkaldende rester på de overflader, du rengør, men det gør den kondenserede damp ikke. Det er særdeles godt at vide, særligt når man rengør meget omkring små børn, der godt kan lide at komme ting i munden. Forkert anvendelse af rengøringsmiddel kan forårsage hudirritationer eller andre negative sundhedspåvirkninger. Du kan føle dig sikker med en dampmoppe.

Let og nem rengøring af hele husettvätta

HD dampmoppen er let og fleksibel, nem at bruge og har en praktisk varmeindikator. Den har en aftagelig bærbar enhed, en ekstra rummelig vandtank og desuden et stort moppehoved. Du vasker nemt alle mikrofiberklude i vaskemaskinen og bruger dem igen. Og så det er godt for miljøet. Når du er færdig med rengøringen, folder du den sammen for nem opbevaring.

Køb din H20 Mop HD her

Få de bedste tilbud først
Tilmeld dig Tvins nyhedsbrev. Du får fordel af unikke tilbud og er altid først med de seneste produktnyheder fra hele verden.