Om virksomheden

Vi hos Tvins har i flere år solgt produkter gennem tv-reklamer og er en virksomhed, der har været stærkt knyttet til tv. I dag ses Tvins som din online tv -butik, hvor vi tilbyder smarte og unikke produkter af høj kvalitet. Formålet med vores produkter er at gøre det nemmere og gøre en forskel for dig i din hverdag.

Udover vores egne velkendte produkter såsom H2O dampmopper, Invictus støvsugere, Eazzzy Topper sengemadrasser, Flawless og Arctic Air, arbejder vi også med nøje udvalgte partnere fra hele verden. Vi lancerer hele tiden nye produkter, så hold øje for altid at holde dig opdateret.

Hos Tvins har du som kunde altid et 30-dages åbent køb. Det betyder, at du kan prøve vores produkter derhjemme i fred og ro.

Vi tilbyder også mulighed for både at se og prøve vores produkter inden et køb. Hjertelig velkommen til vores kontor på Skomakaregatan 12, 211 34 Malmø. Produktet kan desværre ikke tages med hjem, men vi hjælper dig gerne med en bestilling på det ønskede produkt.

Udvalgte produkter fra Tvins kan også købes hos en af ​​vores partnere.

Hvis du har spørgsmål til et af vores produkter, kan du skrive til help-se@tvins.com, så hjælper vi dig.

TVINS AB (TVNS Scandinavia AB)
ORG. INGEN. 556649-4208


Personalet på Tvins hovedkontor i Malmø


Filip Gahnström
VD


Lena Klintberg, vice VD
Få de bedste tilbud først
Tilmeld dig Tvins nyhedsbrev. Du får fordel af unikke tilbud og er altid først med de seneste produktnyheder fra hele verden.